Computerbrillen

Computerbrillen

Wat is een computerbril?

In theorie wordt een computerbril een blauw licht filter bril genoemd. Dit zijn brillen met een filter in de glazen die blauw licht afkomstig van digitale schermen tegenhouden en het vermindert ook lichtverstrooiing. Deze brillen zien eruit als elk normale bril, je kan wel opmerken dat het af en toe een blauwpaarse glans kan hebben. Bij Vilvoptique beschikken we over de meest stijlvolle computerbrillen met de nodige bescherming, rechtstreeks uit onze unieke collectie.

 

Voordelen van een computerbril/blauw filter bril.

Een computerbril of blauw licht filter bril, is heel handig wanneer je langdurig naar een beeldscherm moet kijken. Computerschermen, tablets en smartphones stralen namelijk blauw licht uit. Blauw licht op zich is iets waar we dagelijks mee in contact komen en is niet zozeer schadelijk voor je ogen. Maar het kan nadelen meebrengen als je er continu aan blootgesteld wordt. Lange tijd achter een computer scherm werken, regelmatig gamen of online les zijn activiteiten waarbij je ogen te maken krijgen met blauw licht met als gevolg dat je last kan hebben van vermoeiende/droge ogen. 

Voor veel mensen kunnen de brillen helpen om beter te slapen. Voordat we in onze bed kruipen, zitten we allemaal nog op onze smartphones of computers. Dit kan ervoor zorgen dat je het moeilijker kan hebben om in slaap te vallen. Een blauw licht filter bril dragen voor het slapen kan je slaapritme verbeteren. 

Computerbril zonder of met sterkte & een scherpe prijs!

Digitalisatie blijft alsmaar evolueren waardoor het nu meer belangrijker is dan ooit om jouw ogen de beste zorg aan te bieden, al is dat maar tijdens het werken, online les of het dagelijks scrollen met je smartphone.

Bij Vilvoptique hechten wij hier grote prioriteit aan en brengen we alleen de beste prijzen. Voor maar € 65 heb je een complete computerbril met blauwe licht filter glazen en montuur. We bieden ook de optie om die op sterkte te zetten voor € 129. 

Kom is langs met of zonder afspraak en kies jouw favoriete bril uit onze unieke collectie.

Pin It on Pinterest

Share This